25% korting op ELK tweede item met de code: LELOSI25.

OVER ONS

Het geheim zit in het materiaal

Perfectie bestaat misschien niet, maar hier bij LELOSI komen we dicht in de buurt. Onze producten onderscheiden zich door de zachtheid van het materiaal, het comfort en de uitzonderlijke duurzaamheid. Kunstmatige LELOSI-vezels zijn de beste benadering van natuurlijke organische zijde. De zachte, uiterst duurzame vezels zijn ontworpen om te passen als een tweede huid, en het lichtgewicht materiaal laat je vrij bewegen.

LELOSI-vezels zijn ontworpen als een reconstructie van natuurlijk materiaal en combineren de sterkte, tederheid en zachtheid van zijde, met de benadrukte duurzaamheid en elasticiteit waardoor het langer meegaat. Het innovatieve membraan zorgt voor luchtstroom en voert vocht af, voor langdurig comfort in uiteenlopende situaties. Door een reeks verbeteringen en praktische gebruikerstests hebben wij het hele proces in een stadium gebracht waarin ons materiaal klaar is om door de hele wereld te worden omarmd. Wij bieden exclusief comfort voor onze gebruikers, die alleen het beste willen.

Een innovatieve manier van denken over stoffen

Wij geloven dat met behulp van de moderne wetenschap, de reconstructie van natuurlijke vezels de zijdevezels kan vervangen, verbeteren en versterken met behulp van technologische processen. Net zoals 's werelds topkoks hun eigen kruidenmengsels creëren voor hun gerechten, hebben wij ook gekozen voor materialen die door een combinatie van unieke eigenschappen superieur comfort bieden. Zo ontstond de zachtste, sterkste en tegelijk meest comfortabele stof die de basis vormt van onze kledingproductie.

LELOSI-vezels bieden een uitzonderlijke zachtheid en vermogen om te ademen en vocht af te voeren, onze kleding zal aanvoelen als een tweede huid. Tegelijkertijd houden ze het natuurlijke vermogen van het lichaam om warmte te reguleren in stand. Dit betekent dat het helpt af te koelen tijdens lichamelijke activiteit en warmte biedt wanneer de temperatuur daalt. In de vicieuze cirkel van snelle mode (oftewel "fast fashion"), dat een grote impact heeft op het milieu en de mens, is het belangrijk om na te denken over de langere levensduur van kleding. Daarom streven we ernaar om LELOSI-kleding duurzaam te maken. Wij leggen extra nadruk op elasticiteit en comfort. We zijn er klaar mee, we willen geen kleren meer die 's morgens te strak zitten en aan het eind van de dag te los, je huid doen jeuken en doorschijnend zijn. Met onze kleding voel jij je fris, jong en vol energie.

Wanneer comfort jouw stijl wordt

Een belangrijk onderdeel van je goed voelen is je uiterlijk, daarom werken we met creatieve modeontwerpers met originele ideeën. De combinatie van unieke ontwerpen en de onovertroffen kwaliteit van LELOSI-vezels zorgt voor uitstekende ervaringen, wat keer op keer wordt bevestigd door een grote groep tevreden gebruikers. Onze modellen worden vervaardigd in beperkte hoeveelheden en met de nadruk op kwaliteit.

Bij LELOSI besteden we veel aandacht aan ontwikkeling en innovatie op textielgebied. Wij vinden dat onze klanten compromisloze kwaliteit verdienen, dus zijn onze modellen ontworpen met een visie op duurzaamheid en comfort, waardoor ze ook milieuvriendelijk zijn. Ons doel is betere vezels die een beter leven mogelijk maken.