25% korting op ELK tweede item met de code: LELOSI25.
Gratis verzending vanaf 100€
Snelle en veilige betalingen
Makkelijk retourneren

★★★★★ Waardering 4.9 van 5 BLIJF JE GOED VOELEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAPGENIET VAN HET DRAGEN VAN LELOSI-PRODUCTEN Leggings TRAININGSPAKKEN PYJAMA´S

Geen compromissen, alleen het zachte comfort van LELOSI

Veel aanstaande moeders vragen zich af waar zij elegante en comfortabele zwangerschapskleding kunnen vinden in afwachting van hun kleintje.

Wees creatief, vooral in de eerste maanden, wanneer al je kleren op wonderbaarlijke wijze krimpen. Een aanrader is zeker een zachte sweater die aanvoelt als een heerlijke warme knuffel. Maar als de gelegenheid vraagt om niet zo sportieve kleding, raden we je aan om te kiezen voor een legging van LELOSI.

Onze trouwe klanten hebben ons veel positieve feedback gegeven. De meesten zeggen dat ze hun normale maat kunnen blijven dragen, zeker tot het einde van het tweede trimester, omdat onze leggings zo elastisch en comfortabel zijn. De rekbare hoge taille knelt niet en voorkomt dat de legging naar beneden rolt. Jonge moeders zijn ook enthousiast over de ondoorzichtige stof, die ook nog heerlijk zit.

Laat je verwennen door LELOSI tijdens je hele zwangerschap - met tijdloze klassieke lange leggings, korte leggings speciaal voor de lente en zomer en zachte trainingspakken voor maximaal comfort op elk moment van de dag.

PERFECTIE BESTAAT MISSCHIEN NIET, MAAR HIER BIJ LELOSI KOMEN WE DICHT IN DE BUURT.
8 cm hoge taille
0% transparantie
Warmteregulerende vezels
Uitstekende elasticiteit
Het materiaal veroorzaakt geen jeuk
Materiaal dat ademt en goed past
Meer dan 800.000 tevreden klanten
Beperkte oplage van unieke gepatenteerde ontwerpen
DE MEEST COMFORTABELE LEGGINGS VOOR ELKE DAG
BEKIJK LEGGINGS
DE MEEST COMFORTABELE LEGGINGS VOOR ELKE DAG

Legging Matylda

44.00 €

Legging Isadora

44.00 €

Legging Kitri

44.00 €

Legging Allegra

44.00 €
ZACHTE TRAININGSPAKKEN OM JE WARM TE HOUDEN
BEKIJK TRAININGSPAKKEN
ZACHTE TRAININGSPAKKEN OM JE WARM TE HOUDEN

Trainingsbroek Kylie

45.00 €

Trainingsbroek Molly

45.00 €

Trainingsbroek Piper

45.00 €

Trainingsbroek Alice

45.00 €
HET VOELT ALS SLAPEN OP DE ZACHTSTE WOLK
BEKIJK PYJAMA'S EN NACHTHEMDEN
HET VOELT ALS SLAPEN OP DE ZACHTSTE WOLK

Slaapshirts Charcoal

41.00 €

Slaapshirts Cleopatra

36.00 €

Slaapshirts Lavender

41.00 €

Slaapshirts Sky

41.00 €

KIJK HOE ANDEREN HET DRAGEN

FAQ

Wij adviseren ze te wassen op een delicaat wasprogramma op 30 graden. Het is heel belangrijk om het binnenstebuiten te draaien om de prints te beschermen.
Drogen in de droger is niet toegestaan.
Gebruik geen bleekmiddel!

Bij het kiezen van de juiste maat kun je kijken naar de maattabel die naast elk artikel op onze website staat. Je gebruikelijke maat zou goed moeten passen tijdens de eerste 5-6 maanden van je zwangerschap. Later kun je, als het nodig is, naar een maat groter gaan. Het hangt echt af van het individu.
Als je niet kunt beslissen over de juiste maat, zelfs nadat je de tabel hebt gecontroleerd, neem dan contact met ons op via info@lelosi.nl en wij zullen je helpen.

De leggings zijn niet doorzichtig. Gedeeltelijke doorzichtigheid kan alleen optreden wanneer de verkeerde maat wordt gekozen - in dat geval kan het materiaal worden uitgerekt, dus de keuze van de juiste maat is belangrijk.

We hebben geen speciale zwangerschapslijn. LELOSI-leggings hebben een hoge taille, zijn zeer rekbaar en voelen niet beperkend aan, daarom dragen veel zwangere klanten ze graag. Het hangt echter ook af van het lichaam, de grootte van de buik enz.

We krijgen veel complimenten van zwangere dames. Ze zijn vooral enthousiast over het comfortabele materiaal en de elastische tailleband.

Het ruilen van het geretourneerde product is helaas niet mogelijk. Nadat het pakket aan ons is geretourneerd en gecontroleerd, zal de terugbetaling plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als de oorspronkelijke transactie, tenzij anders overeengekomen. Je kan hetzelfde artikel opnieuw bestellen.


Sluit je aan bij meer dan
800.000 tevreden klanten