25% korting op ELK tweede item met de code: LELOSI25.

TERUGZENDING

Wij proberen alleen de beste producten te leveren, maar helaas zijn wij ons er ook van bewust dat je soms je bestelling moet retourneren of een klacht moet indienen. Als het product je niet bevalt, kun je het binnen 30 dagen na aankoop terugsturen.

Als je producten wilt retourneren, kun je restitutie aanvragen. Retourneren via GLS service kost €5 en wordt in mindering gebracht op het bedrag van je terugbetaling. Retourneren en ruilen van beschadigde en verkeerd ontvangen producten is gratis.

Wanneer je een van de retourformulieren invult, krijg je de optie om een label voor GLS-retouren aan te maken. Er wordt een formulier geopend waar je je adres en contactgegevens invult, en een label met onze verzendgegevens wordt aangemaakt. Je kan dit label afdrukken, op de enveloppe of doos doen waarin je jouw artikelen terugstuurt, en achterlaten in een pakketwinkel naar keuze. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen en de inhoud hebben gecontroleerd, wordt de aanvraag binnen 14 werkdagen verwerkt.

Als je je producten niet via de GLS-dienst wenst terug te sturen, kun je dat op eigen kosten doen, maar moet je ons het volgnummer van je pakket bezorgen. Wij kunnen jouw verzoek alleen accepteren als wij jouw retourzending kunnen volgen en de aankomst ervan op ons adres kunnen bevestigen. Stuur ons een e-mail op info@lelosi.nl, en wij geven je onze adresgegevens.

Het product dat je wenst terug te sturen moet in zijn originele staat zijn: nieuw, schoon, met een label, in de originele Lelosi verpakking, ongewassen en ongedragen. Wij behouden ons het recht voor je aanvraag te weigeren als wij een product ontvangen dat niet aan deze voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing als je een ouder product retourneert als schadeklacht.

Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op info@lelosi.nl, en we zullen ons best doen om je te helpen een oplossing te vinden.

Hoe kunnen we je helpen?