35% korting op ELK tweede item met de code: LELOSI35.

LELOSI Bamboemateriaal


Bij LELOSI hebben we trends gevolgd en naar onze klanten geluisterd, en het resultaat is onze eerste collectie van bamboe, een revolutionair duurzaam materiaal dat indruk op je zal maken met zijn eindeloze comfort. Ontdek unieke ontwerpen en kleed je in zachtheid die je absoluut zal charmeren.
Introductie van Bamboo Brilliance van LELOSI

Bamboe houdt van de zon en haar warme stralen, reikend naar de hemel. Misschien is het deze liefde voor warmte die bamboekleding zo perfect maakt voor de zomer. Licht, ademend en zacht. Deze eigenschappen worden gegarandeerd door middel van een milieuvriendelijk productieproces dat leidt tot prachtige elegante, praktische ontwerpen die zelfs schadelijke UV-stralen blokkeren.

Bij LELOSI geloven we dat er goed uitzien betekent dat jij je goed voelt. Ons doel is dat je er goed uitziet en je goed voelt - op een natuurlijke manier. Daarom hebben wij een nieuw, revolutionair materiaal van bamboe ontwikkeld, dat een nieuwe standaard zet in mode.

Bamboe-stof is hypoallergeen, extreem zacht en laat de huid ademen. Tegelijkertijd voert het meer vocht af dan zelfs het beste biologische katoen. Wij zijn er zeker van dat bamboe snel een van jouw favoriete materialen zal worden.

We zijn er trots op dat we niet voor de makkelijke weg gaan. Shortcuts in de mode hebben vaak een verwoestend effect op het milieu, de cultuur en het welzijn. Onze nieuwe bamboo-zomercollectie is afkomstig van duurzame gewassen en het productieproces is zorgvuldig ontwikkeld in harmonie met de natuur. Zelfs onze verpakking is gemaakt van bamboe!

HYPOALLERGEEN
SUPERZACHT, SUPERSTERK
GOED VOOR DE PLANEET
BESTAND TEGEN UV-STRALEN